تعداد بازدید: 916
زبان : فارسی
دسته بندی :

شما هم می توانید براحتی یک وب مستر شوید!

تاریخ درج خبر : 1400/10/4

در دنیای کنونی با توجه پیشرفت چشمگیر تکنولوژی در نزدیک کردن انسانها به یکدیگر در اقصی نقاط جهان و رونق کسب و کار و تجارت توسط اینترنت و خدمات وب و استقبال بی نظیر مردم جهت خرید کالا و خدمات مورد نیاز خود بصورت آنلاین و بدون اتلاف وقت و نیز مراجعه حضوری به جرات می توان گفت که داشتن یک وب سایت نقش بسزایی  در رونق کسب و کارها و موفقیت مشاغل دارد.اکثر افراد هنگام مواجه شدن با کوچکترین مشکل یا مساله ای سریعا به سراغ اینترنت می روند.

در واقع وب سایت ها نشان دهنده ی هویت افراد در فضای مجازی و معرف برند شما به عده ی کثیری از مردم جامعه در نقاط دور و نزدیک هستند.

 

آیا تعریف  وب سایت را می دانید؟

همه اقشار اعم از شرکتها موسسات سازمانها و اشخاص بدون هیچ محدودیتی می توانند برای خود یک وب سایت داشته باشند.

وب سایت در واقع یک محیط مجازی در اینترنت است که برای خود نام و نشانی (دامنه) دارد که شامل اطلاعات مختلف از یک برند فروشگاهی  یا سازمانی است و اطلاعاتی را راجع به آن برند یا سازمان در اختیار مراجعه کنندگان بسیاری قرار می دهد.

شما برای ساختن یک وب سایت برای خود  و تبدیل شدن به یک وب مستر در اواین قدم نیاز به اجاره فضایی در دنیای مجازی دارید تا وب سایت خود را در آن (مستقر) بارگزاری  نمایید. سپس نیاز به یک نام ( تابلو) یا آدرس دارید که کاربران به وسیله آن شما را پیدا کنند.

ازآ نجا که یک  وب سایت شامل مواردی مثل : عکس ، ویدئو، متن ، فایل ها ی صوتی و سایر داده ها می باشد.بنابراین برای راه اندازی یک وب ایت د قدم اول نیازمند یک سیستم میریت  محتوا هستید.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

مدیریت محتوا یا Content Management System در واقع  نرم افزاری است که محتوای سایت را مدیریت می کند و اصطلاحا به آن CMS نیز می گویند. در واقع چارچوب اصلی یک وب سایت بوسیله ی این نرم افزار آماده میشود و امکان مدیریت محتوای سایت را به وب مستر می دهد.

 

در اینجا  بد نیست  تفاوت وبسایت  و وب را بدانید!

وب سایت به تنهایی یک واحد مستقل  در دنیای مجازی است اما وب در واقع بستر عظیمی است که وب سایتها را درون خود جا داده است. وب مجموعه ی میلیو ن ها میلیون وبسایت می باشد و بستری وسیع از شبکه های کامپیوتری است که هیچگونه محدودیتی ندارد. با اضافه شدن هر وبسایت به دنیای مجازی در واقع فضای وب گسترده تر میشود.

وب سایتها را از لحاظ کارایی به انواع مختلف می توان دسته بندی کرد. مانند : سایتهای خبری، فروشگاهی، خدماتی، گردشگری، علمی ، حمل و نقل، شخصی، دکوراسیون، پزشکی، آموزشی ، سرگرمی و اجتماعی و.....

بنابر صحبت های گفته شده در بالا بطور اجمالی می توان مراحل طراحی یک وب سایت را به ترتیب زیر بیان کرد:

  • انتخاب یک نام ( دامنه) متناسب با خدمات ارائه شده در سایت که معروفترین آنها بر اساس محتوای سایت با پسوند  Com, net ,org هستند.
  • طراحی قالب سایت ( که همان ویترین سایت شماست) توسط یک طراح و گرافیست یا با استفاده از نرم افزارهای رایگان موجود
  • برنامه نویسی یا کد نویسی وب سایت که می تواند بسته به نیاز  توسط یک برنامه نویس حرفه ای یا توسط نرم افزارهای سایت ساز نوشته شود.
  • مرحله اجاره هاست یا فضای اینترنتی و ارتباط بین دامنه و هاست اجاره شده است.

توجه کنید که ممکن اسن وسوسه شوید تا  برای کاهش هزینه ها از هاست رایگان استفاده کنید.اما خوب است بدانید اینگونه هاست ها حجم و پهنای باند کمی دارند و برای آغاز کار اگر بخواهید وب سایت را آزمایشی به مرحله اجرا درآورید مناسب هستند.اما توصیه می شود در اولین زمان ممکن اقدام به خرید هاست اختصاصی کنید.

شیوه های طراحی سایت

خوب است بدانید که وب سایتها به دو دسته داینامیک ( پویا) و استاتیک  از لحاظ طراحی تقسییم بندی می شوند که همان ابتدا بر این اساس توسط برنامه نویس طراحی می شود و دیگر قابل تغییر نیست اما سایتهای داینامیک قابل تغییر با حجم نسبتا بالا هستند که به نسبت دسته قبلی دیرتر لود می شوند.والبته در این نوع سایتها قادر هستید  بسته به نیازتان  صفحه یا محتوایی را به سایت  کم یا اضافه نمایید.

 راه اندازی  و ساخت فروشگاه آنلاین

باید این نکته را نیز بگوییم که برای اینکه بخواهید وبسایت شما بعنوان دستیاری باعث رونق کسب و کارتان شود مهم است که بتوانید اعتماد مشتریان  را جلب کنید .برا ی این کار باید برای سایت خود اینماد  یا بعبارتی نشان اعتماد الکترونیکی بگیرید. در اینصورت کاربران بدون نگرانی  حاضر به خرید آنلاین  از فروشگاه شما می شوند چون می دانند که شما یک کلاهبردار نیستید!

خلاصه سخن اینکه

درست است که با گسترش روز افزون تکنولوژی و فضای مجازی داشتن یک وب سایت امری ضروری بنظر می آید ولیکن داشتن یک وب سایت به تنهایی نمی تواند عامل موفقیت و شهرت کسب و کارتان گردد!

باید بدانید که محتوای سایت و بروز بودن آن عامل مهمی در معرفی رتبه سایت به موتورهای جستجوگر گوگل است.بنابراین لازم است همانگونه که از فرزند خود مراقبت می کنید مواظب رشد و محتوا و بروز بودن سایت خود نیز باشید در این راستا می توانید با قرار دادن  فرم های نظر سنجی در سایت و بخش رضایت مشتریان از میزان پیشرفت وب سایت خود مطلع گردید . همچنین  دقت کنید که  وب سایتان رسپانسیو باشد یعنی کاربر بتواند با هر وسیله ای مانند :موبایل ، تبلت، دسکتاپ و... که در دسترس دارد از سایت شما بازدید کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان می توانید با متخصصان شرکت طراحی وب زئوس تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

 

 


  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
واتس آپ