گزارش جدید فوربس نشان میدهد صنعت آی تی در آمریکا همچنان میلیاردر تحویل جامعه میدهد. در این گزارش که ۴۰۰ نفر از ثروتمندترینهای آمریکا معرفی شدهاند، نام موسسان و مدیران عامل مایکروسافت، اوراکل، آمازون، گوگل، دِل و غیره به چشم میخورد.
به گزارش وبسایت zdnet، شرکت فوربس که هر ساله فهرست ۴۰۰ نفر از ثروتمندترین افراد در آمریکا را منتشر میکند، امسال هم بیل گیتس، موسس مایکروسافت را به عنوان ثروتمندترین آمریکایی معرفی کرده است. فوربس امسال ثروت خالص بیل گیتس را ۷۲ میلیارد دلار برآورد کرده است که این رقم ۶ میلیارد دلار بیشتر از سال گذشته است. لری الیسون، مدیر عامل شرکت اوراکل نیز رتبه سوم این فهرست را از آن خود کرده است. الیسون امسال ۴۱ میلیارد دلار ثروت داشته است. سال گذشته نیز ثروت الیسون ۴۱ میلیارد دلار برآورد شده بود.
بررسی فهرست فوربس نشان میدهد صنعت آی تی دومین صنعت بزرگ آمریکا است که میلیاردر تحویل جامعه میدهد. حدود ۵۰ نفر از کسانی که امسال نامشان وارد این فهرست شده است، از فعالان و کارآفرینان آی تی هستند.
علاوه بر گیتس و الیسون، نامهایی همچون جف بزوس، مدیر عامل آمازون و لری پیج و سرگی برین، موسسان گوگل نیز در این فهرست به چشم میخورد. بزوس با ۲. ۲۷ میلیارد دلار ثروت به عنوان دوازدهمین ثروتمند آمریکا شناخته شده است. لری پیج و سرگی برین نیز که در مجموع ۳. ۴۹ میلیارد دلار ثروت دارند، به ترتیب ردههای سیزدهم و چهاردهم این فهرست را از آن خود کردهاند. مارک زاکربرگ، موسس شبکه اجتماعی فیس بوک نیز در این فهرست رتبه بیستم را از آن خود کرده است. استیو بالمر، مدیر عامل کنونی مایکروسافت هم با ۱۸ میلیارد دلار ثروت بیست و یکمین ثروتمند آمریکا است. وی سال گذشته رتبه بیست و سوم فهرست فوربس را از آن خود کرده بود. مایکل دل، مدیر عامل شرکت دل نیز با ۹. ۱۵ میلیارد دلار ثروت به عنوان بیست و پنجمین ثروتمند آمریکا شناخته شده است. برآوردهای فوربس نشان میدهد ۴۰۰ ثروتمند برتر آمریکا امسال در مجموع ۲. ۰۲ تریلیون دلار ثروت داشتهاند که این رقم معادل کل تولید ناخالص داخلی کشور روسیه است. یک مطالعه جدید نشان میدهد امنیت سایبری یکی از مهمترین دغدغههای کسب و کارهایی است که در بخشهایی مثل فناوری و بخش مراقبتهای سلامتی و بهداشتی فعالیت میکنند.
به گزارش وبسایت eweek، پیمایشی که توسط بانک سیلکون ولِی در آمریکا بر روی ۲۱۶ نفر از مدیران کسب و کارها انجام گرفته است، نشان میدهد بخش زیادی از آنها امنیت سایبری را یکی از مهمترین دغدغههای کسب و کار خود میدانند. یافتههای این مطالعه نشان میدهد ۹۸ درصد پاسخگویان منابع خود برای حفظ امنیت سایبری کسب و کار خود را پیوسته افزایش میدهند و یا در سطح ثابتی نگه میدارند. معمولاً نیمی از منابع افزایشیافته نیز صرف مقابله با حملات آنلاین میشود. بخش زیادی از این منابع نیز صرف افزایش نظارتها، اعمال سیاستهای پیشگیرانه، آموزش کارکنان و غیره میشود.
بر اساس این گزارش، بخش زیادی از پاسخگویان معتقد بودهاند که حملات سایبری یکی از جدیترین تهدیداتی است که امنیت دادهها و پایداری کسب و کار آنها را تهدید میکند. ۵۱ درصد آنها تهدیدات سایبری را «بسیار جدی» و یا «جدی» توصیف کردهاند. این گروه معتقدند حملات سایبری باعث اختلال در فرایند کسب و کار آنها میشود. ۶۰ درصد از پاسخگویان نیز حملات سایبری را تهدیدی برای دادهها و یا حقوق مالکیت فکری (IP) خود دانسته بودند. در این میان مدیران شرکتهای نرمافزاری که در این مطالعه شرکت کرده بودند، بیش از مدیران شرکتهای بخش مراقبت بهداشتی یا عرضهکنندگان محصولات سختافزاری از تهدیدات سایبری بیم داشتند.
یافتههای این مطالعه نشان میدهد بخش زیادی از پاسخگویان نسبت به امنیت کنونی دادههای خود تا حدی اطمینان خاطر دارند. ۳۵ درصد از آنها گفته بودند نسبت به امنیت دادههای خود «کاملاً» مطمئن هستند. ۵۷ درصد نیز اطمینان خود را در سطح «متوسط» اعلام کرده بودند. در مقابل، بخش زیادی از این کسب و کارها نسبت به تمهیدات امنیتی اتخاذشده از سوی شرکای خود چندان اطمینان خاطر نداشتند. فقط ۱۶ درصد از پاسخگویان گفته بودند نسبت به تمهیدات امنیتی شرکای خود اطمینان «کامل» دارند.
این مطالعه همچنین نشان داده است که حدود نیمی از کسب وکارها از پایگاههای پردازش ابری عمومی برای ذخیره دادهها و اطلاعات خود استفاده میکنند. به نظر میرسد شرکتهای نرمافزاری در زمینه استفاده از خدمات پردازش ابری عمومی نسبت به دیگر شرکتها جسورتر هستند.
باب کرلی، مدیر بخش خدمات شرکتی بانک سیلکون ولی در این زمینه گفته است: این پیمایش نشان میدهد خطر حملات سایبری فقط یک هیاهو و اغراق نیست. شرکتهایی که در بخش تولید فناوری فعال هستند، و بویژه شرکتهای نرمافزاری، خود را در مواجهه با این خطرات حس میکنند و به همین دلیل پیوسته ناچارند منابع لازم برای مقابله با حملات سایبری را افزایش دهند و در مقابل از رشد کسب و کار خود چشم بپوشند. این امر تأثیر زیادی بر رشد شرکت و در نهایت بر کل اقتصاد خواهد داشت.