تاریخ درج خبر : 1400/10/11
تعداد بازدیدها : 84

چند نکته و ترفند در اینستاگرام که بهتر است بدانید

 

فالوور روح در اینستاگرام چیست؟

در اینستاگرام، فالوورهای ارواح، کاربران جعلی یا غیر فعالی هستند که با هیچ یک از محتوایی که شما ایجاد می کنید درگیر نمی شوند.به طور کلی، این حساب‌ها توسط برنامه‌ای به نام ربات ایجاد شده‌اند.

 

روش حذف فالوورهای فیک در آپدیت جدید اینستاگرام

به لیست فالوورهای خود بروید و حسابی را که معتقدید فیک است انتخاب کنید. (این مساله را براساس تصویر پروفایل، نام کاربری یا محتوای موجود در پروفایل آن ها می توانید تشخیص دهید). پس از اینکه یک نفر را انتخاب کردید، روی سه نقطه در سمت راست دکمه فالور کردن، کلیک کنید و “حذف – remove ” را انتخاب کنید. به خاطر داشته باشید که انجام این کار تعداد فالوورهای شما را پایین می آورد اما میزان تعامل شما را بالا می برد.

چگونه فالوورهای فیک اینستاگرام را حذف کنیم

تقریباً همه افراد چند فالوور غیرفعال اینستاگرام دارند که ممکنه به کسب درآمد  شما آسیب جدی وارد کنند.برای هر کسی که امروز می‌خواهد جدی گرفته شود، خرید فالوورهای جعلی ایده بدی است. زمانی که اینستاگرام نسبتاً جدید بود، صرف مقداری پول نقد برای افزایش تعداد فالوورهای شما، قدرت و جذابیت آنی را به همراه داشت بنابراین حساب‌های زیادی وجود دارد که تعداد فالوورهای غیرفعال یا ربات آن‌ها بیشتر از حد معمول است.

 

محدود کردن فعالیت برخی کاربران در اکانت خود

اینستاگرام ویژگی نسبتا جدیدی را به نام ” محدود کردن – restrict ” معرفی کرده است که به کاربران اجازه می دهد تعاملات یک کاربر دیگر را، که نسبت به او احساس خوبی ندارند، محدود کنند.

رستریکت کردن با بلاک کاربر دیگر، متفاوت است . وقتی یک نفر را بلاک می کنید شخص ممکن است متوجه شود که بلاک شده است. اما در حالت رستریکت، شخص متوجه این قضیه نمی شود. ممکن است حتی روی پست های شما هم کامنت بگذارند اما فقط خودشان و شما می توانید این کامنت را ببینید نه هیچ کس دیگر.

اگر شخصی را ریستریکت کردید، کامنت های او به محل restricted comment منتقل می شود که شما اگر مایل باشید می توانید کامنت ها را انتشار دهید.

چگونه از ویژگی restrict در آپدیت جدید استفاده کنم؟

اگر کاربر مورد نظرتان، از قبل برای شما کامنت و نظری گذاشته است می توانید روی کامنت او ضربه بزنید تا انتخاب شود. در این صورت بر روی علامت! که در بالای صفحه ظاهر می شود ضربه بزنید و از منوی باز شده گزینه restrict را انتخاب کنید.

 روش دیگری که برای این کار وجود دارد استفاده از تنظیمات پروفایل است. به پروفایل خود بروید. در قسمت تنظیمات گزینه حریم خصوص یا privacy را انتخاب کنید. با انتخاب گزینه restricted account می توانید هر چند نفر را که تمایل داشته باشید به این لیست اضافه کنید، بدون آن که آن ها متوجه شوند.


دیدگاه شما
فرزانه حقی     [email protected]   Dashtiyanart.com 1400/10/13

ضمن تشکر از مطالب ارزشمندی که میزارید نرم افزاری سراغ دارید که بشه فالورهای روح یا فیک را پاک کرد ؟
لیلا حاتمی     [email protected]    1400/10/13

سلام . میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم تو اینستاگرام خودم، فالوور تهرانی بگیرم؟
وحید محبوبی     [email protected]    1400/10/14

شما تولید محتوای اینستاگرام هم‌انجام میدید ؟
مدیر سایت     [email protected]   http://zeus.ir 1400/10/14

درود بر شما بله خدماتی نظر مدیریت پیج اینستاگرام، طراحی قالب های مختلف بصورت پازلی ،طراحی فریم اختصاصی ، تولید محتوا ... همگی توسط تیم تولید محتوا شرکت زئوس انجام می شود .
منبع : مرکز طراحی وب زئوس
تاریخ درج : 

تعداد بازدیدها : 84
 
برچسب ها

اخبار مرتبط