تلویزیون کاغذی LG در راه است

مدیر سایت

نو آوران عرصه تکنولوژی از یک نمایشگر جدید رونمایی کرده‌اند.این نمایشگر مسطح تنها یک میلی‌متر ضخامت و کمتر از دو کیلوگرم وزن دارد و توسط آهن‌ربا به دیوار می‌چسبد.

این تلویزیون OLEDدر حال حاضر به شکل مفهومی در یک نشست مطبوعاتی در کره جنوبی و سوی مدیران شرکت ال‌جی معرفی شده.

 

 

 

 

 

 

در پشت این تلویزیون کاغذی یک بخش آهنربایی تعبیه شده است که روی دیوار چسبانده می‌شود و سپس تلویزیون روی آن قرار می‌گیرد.

برای برداشتن نمایشگر 2.9 کیلوگرمی از روی دیوار نیز، بسادگی می‌توان آن را از روی بخش آهنربایی جدا کرد.

شرکت ال‌جی امیدوار است که تلویزیون‌های OLED به تولید انبوه برسند و مورد استقبال واقع شوند. این تلویزیون‌ها بسیار ظریفتر و نازک تر از سایر انواع نمایشگرها هستند زیرا نمایشگر آن‌ها برخلاف انواع LCDها، از نور پس زمینه برخوردار نیستند،بلکه از خود نور می‌تاباند.

رونمایی از این نمایشگر 55 اینچی، بخشی از یک اعلام بزرگتر ال‌اج برای برنامه‌های آینده تولیدات خود بود. به گفته مدیران نوآور این شرکت کره‌ای، استراتژی نمایشگر این تلویزیون کاغذی بر فناوری OLED تمرکز دارد، اگرچه هنوز این محصول شگفت انگیز به تولید انبوه نرسیده است.

ال‌جی قصد دارد از سه ماهه سوم سال جاری کار تولید این محصول را تا سطح قابل توجهی که نیاز مشتری را برآورده نماید، آغاز کند.

بخش نمایشگر ال‌جی تمرکز خود را بر روی نمایشگرهای بزرگ ادامه خواهد داد و قصد دارد در سال جاری یک تلویزیون OLED 99 اینچی را به بازار معرفی کند. تاکنون این شرکت به ارائه مدل‌های 55، 66 و 77 اینچی با این نمایشگر پرداخته است.

فناوری OLED یک ترکیب ارگانیک را به ترکیبات قبلی نمایشگرها اضافه کرده که نه تنها باعث نازکتر شدن نمایشگرها، بلکه منجر به خمیده شدن آن‌ها نیز شده است. این ماده ارگانیک همچنین از خود نور ساطع کرده و نیاز به نور پشتی را حذف کرده است.

این امر نه تنها باعث تولید نمایشگرها فوق نازک شده، بلکه آن را به انتخاب مناسبی برای محصولات پوشیدنی و سایر فناوری‌های متحرک تبدیل کرده است.

اگرچه هنوز هزینه این نمایشگرها بسیار بالاست. از این رو شرکت‌های الکترونیکی مانند سامسونگ و ال‌جی به فناوری نقطه کوانتومی برای تلویزیون‌های نسل بعد خود روی آورده‌اند زیرا هنوز تا تولید انبوه مقرون‌بصرفه تلویزیون‌های OLED زمان زیادی باقی است.

فناوری نوپای نقطه کوانتومی شامل ادغام یک فیلم از بلورهای ریز ساطع‌کننده نور در نمایشگرهای بلور مایع (LCD) است. فرآیند تولید نسبتا ساده بوده و کیفیت تصویری ارتقایافته ارزانتری را نسبت به OLED ارائه می‌کند.

این هزینه پایین‌تر می‌تواند به همه‌گیر شدن سریعتر این فناوری کمک کند. به گفته تحلیلگران صنعتی، یک تلویزیون 55 اینچی نقطه کوانتومی می‌تواند 30 تا 35 درصد ارزانتر از نمایشگرهای کنونی LCD باشد، در حالیکه تلویزیون OLED تا پنج برابر گرانتر خواهد بود.

 

دیدگاه شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
واتس آپ