تعداد بازدید: 2233
زبان : فارسی
دسته بندی :

اپلیکیشن های نرم افرزاری چگونه ساخته میشوند؟

تاریخ درج خبر : 1397/10/27


تفاوت ما با سایر شرکتهای تولید کننده نرم افزار در این است که ما محصولات خود را در قالب یک بسته پکیج نرم افزاری به فروش نمیگذازیم، بلکه هر بسته نرم افزاری...

اپلیکیشن های نرم افرزاری چگونه ساخته میشوند؟


تفاوت ما با سایر شرکتهای تولید کننده نرم افزار در این است که ما محصولات خود را در قالب یک بسته پکیج نرم افزاری به فروش نمیگذازیم، بلکه هر بسته نرم افزاری را بر اساس نیاز مشتری بومی سازی(Customize) میکنیم. اکثر شرکتها در فرایند داخلی خود نیازها و توقعات خود را دارند که میبایست در سیستم های نرم افزاری پیاده سازی شوند. خرید بسته نرم افزارهای اماده پاسخگوی نیازهای انها نمیباشد، و مشتریان و کاربران از این امر مطلع نمیباشند. زمانی متوحه این وضوع خواهند شد که در مدت زمان مشخصی با ان نرم افزار کار میکنندمتوجه خواهند شد.شرکت نرم افزاری زئوس با سابقه فعالیت بیش از یک دهه اماده ارائه خدمات نرم افزاری میباشد.


مراحل ساخت یک اپلیکیشن شامل:
1-    تحلیل و بررسی
2-    پیاده سازی طرح اولیه
3-    طراحی و پیاده سازی UI
4-    توسعه و پیاده سازی
5-    تست
6-    انتشار اپلیکیشن



1-  تحلیل و بررسی


این مرحله شامل بررسی نیازهای مشتری، طرح ایده و نیازسنجی نرم افزار میباشد.
بخش نیازهای مشتری شامل بررسی نوع خدمات و چگونگی ارایه خدمات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در بخش طراحی ایده، گاهی مشتری برای بالا بردن تعداد ثبت نام کنندگان در اپلیکیشن و فروش محصولات خود نیاز به طرح ایده و استراتژی منحصر به فرد دارد که تیم طراحی و فروش به عنوان اتاق فکر به این امر میپردازند.
در بخش نیاز سنجی نرم افزار تیم برنامه نویسی نسبت به نیازهای نرم افزار به انتخاب تکنولوژی ساخت با استفاده از تحلیل نیازها و تجربیات خود در این ضمینه میپردازند.
شرکت بر اساس نوع خدمات که بسته به نوع فعالیت مشتریان متغیر میباشد، پس از تحلیل و بررسی نسبت به زمان انجام کار و هزینه های پیاده سازی خدمات به مشتری اعلام میدارد.


2- ایجاد طرح اولیه
در این مرحله پس از تحلیل نیازها، برنامه نویس شروع به طراحی و پیاده سازی یک فلوچارت کرده وجهت تایید به مشتری ارائه خواهد کرد.


3- طراحی UI
هنگامی که طرح اولیه مورد تایید قرار گرفت قالب کلی نرم افزار جهت طراحی قالب اصلی، انتخاب رنگ قالب، طراحی دکمه ها و ایکونها در اختیار طراح قرار گرفته و طراح مر محیط طراحی ان را پیاده سازی میکند.


 4- توسعه و پیاده سازی
پس از تایید طرح گرافیکی اپ به مرحله توسعه و کدنویسی نرم افزار میرسیم، که بر اساس تحلیل و بررسی برنامه نویس تکنولوژی ساخت خود را انتخاب میکند. که شامل انتخاب محیط کد نویسی یا زبان برنامه نویسی (java - kotlin)، انتخاب معماری برنامه نویسی MVP - MVVP)) که هم به صورت تلفیقی و هم به صورت مستقل استفاده میشوند و انتخاب ابزارهای مورد استفاده در نرم افزار (RX – Dagger) .


اپلیکیشن ها بر دو نمونه دسته بندی میشوند:
1-    Native: به اپلیکیشین هایی که به صورت خاص برای دستگاهها و پلتفرم خود طراحی شده اند.
2-    Hybride: به اپلیکیشن های برپایه وب گفته میشوند که از انها دو خروجی اپلیکیشن هم بر پایه Android و هم Ios گرفت.
اپلیکیشن های hybride نسبت به native از حجم نرم افزاری بیشتری برخوردار هستند.
از اپلیکیشن hybride دو خروجی نرم افزاری میتوان گرفت اما در native فقط یک خروجی مختص پلتفرم خود میتوان گفت.
اپلیکیشن native نسب به   hybride از سرعت بالاتر و کارایی بهتری برخوردار میباشند.
زبانهای زیر مجموعه اپلیکیشن های hybride شامل   apache cordova - React native – flutter – phone gap میباشد و زبانهای برنامه نویسی Native  برای Android  شامل kotline , java و در Ios شامل objrct c, swift میباشد.
5- تست
در این مرحله شرکتهای سازنده نرم افزار تیمهایی به نام QA (test) وجود دارند که نرم افزارها را در حالتهای مختلف تست میکنند با بروز هر گونه خطا نرم افزار به بخش برنامه نویسی ارجا داده میشود. در صورت حل تمامی خطاها، نرم افزار به بخش انتشار رفته و در فضای اینترنت انتشار داده میشود.
6-    نشر نرم افزار
برای نشر نرم افزار مارکت های مختلفی استفاده میشود مانند Google play – Appstore – بازار – سیب اپ -  Myket استفاده میشود.


  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
واتس آپ